El primer gran festival famílies amb mascotes

L´objectiu del Famasfest és posar en valor que mascota i la família formen un conjunt, per a molts, inseparable.

Mascotas Family and Pets

Per què

Per als que tenim mascotes en les nostres vides, aquestes van deixar de ser solament els nostres millors amics per a convertir-se en membres plens de l’organització familiar. La vida diària, les eixides i fins a les vacances es planifiquen tenint en compte també les seues necessitats.

Mascotas Family and Pets

Propòsit

I sent així i sentint-ho així, que poques oportunitats ens trobem de poder gaudir d’una experiència on poder delectar-nos amb ells conjuntament. I quan parlem d’experiència, ens referim a una jornada repleta d’activitats i espais on les mascotes no siguen sols acompanyants o espectadors, sinó que siguen tan protagonistes com nosaltres. Que tinguen el seu lloc, les seues recompenses, les seues comoditats, el seu oci. Solament així podríem gaudir plenament de les nostres mascotes en un esdeveniment complet.

Mascotas Family ans Pets

Per a ells

L’afirmació “no és la meua mascota, és la meua família” s’escolta amb freqüència. Un gos, un gat, o la mascota que hages triat per a compartir part de la teua vida, a poc a poc –o a primera vista- va guanyant un lloc d’importància en els teus afectes. No és novetat, llavors, afirmar que un gran nombre de persones que posseeixen animals domèstics els consideren integrants de la família.

Un macro espai on poder gaudir de:

• Activitats conjuntament amb la teua mascota.
• La millor música en directe amb actuacions per a tots els públics.
• Zona d’oci i entreteniment per a elles i ells (les mascotes),
• Espai shopping on veure les últimes novetats en alimentació, cura i complements per al teu animal de companyia,
• Zona de restauració i gastronomia no solament per a tu, també per a la teua mascota.
• Zona de xarrades i dinàmiques de grup que ensenyen i ajuden aconèixer millor a les persones d’al voltant i a la teua mascota.
• Sorteigs, concursos, premis a l’abillament mascota/amo més original, zona photocall, etc.